Predstavljanje novog okusa brenda LikeRi na svečanom otvorenju poslovnog prostora trgovine Kredenca u Zagrebu!

Dugogodišnja uspješna suradnja s gift shopom Kredenca iz Crikvenice ovaj tjedan dosegla je vrhunac poslovne suradnje!

Kao nezaobilazno mjesto za kupnju najkvalitetnijih i najoriginalnijih hrvatskih proizvoda te u čast otvorenja novog prodajnog prostora u samom srcu grada Zagreba, pokazalo se kao savršeno mjesto za svečanu prezentaciju novog i inovativnog likera na ovim prostorima u proizvodnji LikeRi Teama.

U zadnje dvije godine na prostorima Hrvatske moglo se uživati u tri različita okusa LikeRi proizodnje. Lemonice kao najnagrađivanijeg likera na bazi ljekovitog bilja i limuna, Zlatne kao prvog likera na svijetu od bijelog vina dobivenog od fantastične Vrbničke sorte Žlahtine te Aronice, likera od super ljekovitog bobičastog ploda iz porodice ruža.

 

Nakon dugotrajnih priprema, istraživanja tržišta i analize navika u ispijanju likera, došlo je vrijeme za promjene i predstavljanje svijetlu dana novog okusa likera! U intimnoj atmosferi, nakon spektakularnog uvodnog govora našeg poznatog TV i radio voditelja, gospodina Frane Riđana i to na nekoliko jezika (da,ubacio je i Kineski) a kasnije i govora zahvale osnivača branda LikeRi,  Luke Justinića otkriven je novi okus!

Na mnogobrojno iznenađenje svih uzvanika, liker od KONOPLJE, dobio je svoje mjesto pod zvijezdama! Uzvanici su jedva dočekali svoj red da probaju novitet na našem tržištu i podjele svoje dojmove o okusu.

Razlozi odabira konoplje kao ponosnog 4 okusa medju LikeRi proizvodima, primarno su bila  njegova ljekovita svojstva  koja provjereno pomažu u lječenju Alzheimerove bolesti, bipolarnog poremećaja, karcinoma, i astme. Također, teško je ne primjetit da je atraktivnost konoplje u današnjem društvu izuzetna.

 Prema komentarima naših uzvanika liker od konoplje na njih djeluje revitalizirajuće i vraća energiju, te se nakon njega osjećaju mlađe! ..."Što je nakon svake čašice više, bilo i svakom zdravom oku vidljivo!" :)

Već u siječnju, novitet na našem tržištu postat će dostupan široj javnosti gdje će svi imati priliku probati i komentirati kako na njih djeluje naš novi okus!

Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim uzvanicima koji su pristvovali našem eventu, te se radujemo budućoj suradnji i zajedničkim projektima.Do tad strpljivo ispijajte postojeće LikeRi proizvode i pripremite se za okus koji dosad niste doživjeli!

Komentari sudionika eventa:

Gianaandrea Nisi i Jan Gazi, predstavnici firme Potocco: "E' stato un bellissimo evento, conosciamo bene i prodotti che produce l'azienda likeri e ci piacciono molto. Il novo gusto e' veramente originale e interessante. Complimenti e Grazie al nostro collaboratore e amico Luka Justinic." 

Ira Župan Bogdanović, vlasnica Kredence: "Želim se zahvaliti LikeRi teamu što su za svoje predstavljane odabrali upravo nas, te svim poslovnim suradnicima koji su ovo događanje obogatili svojim prisustvom. Bilo mi je čast i veliko zadovoljstvo biti djelom organizacije eventa koji je ujedno bio i otvorenje našeg novog poslovnog prostora u Zagrebu! Predstavljanje novog i inovativnog okusa tima LikeRi, oduševilo je mnoge i osobno mogu reći da će ovaj okus privući mnogo zainteresiranih kupaca koji su željni  novog i neviđenog na tržištu. Nadam se se da će i naši budući projekti biti ovako uspješni i privući mnogo zainteresiranih klijenata kao i do sad."

Luka Justinić: “ Veliko hvala svim našim poslovnim suradnicima, kolegama i partnerima koji su ugradili puzzlu u ovaj originalan HR projekt/proizvod i učinili ga kvalitetnim i dostupnim na raznim tržištima ne samo Hrvatske, već i inozemstva.

Moram se svakako zahvaliti i nesvakidašnjem HR voditeljskom talentu g.Frani Riđanu koji je uspio izdvojiti vrijeme među stotinama svojih balkanskih projekata, pridružiti nam se i unijeti svoje čarolije da bi atmosfera, potezom kista, poprimila svoju opuštajuću klimu.

Ne smijem zaboraviti team LikeRi od kojih kreće svaka nova pozitivna stranica našeg poslovanja, g. Mihovila Barančića i g.Sašu Cvetojevića. Hvala. Ja izuzetno vjerujem da ovakav team, koji je nedavno proširen, može samo još bolje i još kvalitetnije u novoj 2016. Ne damo se, kako bi na Kvarneru rekli:“Kuraja!!!“

Posjetite nas na http://likeri.hr

Comments
Gu
Guest