Zlatna - Prvi liker od Vrbničke Žlahtine

Zlatni liker - prvi liker na svijetu od bijelog vina,fantastične Vrbničke sorte Žlahtine.

Zbog originalnosti ovog likera Europska Unija je prihvatila sponzorirati njegovo predstavljanje u trajanju od 6 mjeseci na Svjetskoj pozornici u Londonu. Time smo postali prva firma u Hrvatskoj koja je dobila sponzorstvo Europske Unije iz djelatnosti proizvodnje hrane i pića. 

Postoji tristotinjak različitih okusa likera koji se nude na svjetskom tržištu te su uživatelji likera u konstatnoj potrazi za novim okusima.

LikeRi d.o.o. su istraživali preferencije korisnika i otkrili da na svjetskom tržištu ne postoji liker na bazi tradicionalne vinske sorte žlahtina. Zatim se pristupilo tehnološkim razradama proizvoda, probnim proizvodnjama te se uspjelo dobiti liker koji će odgovarati potrebama kupaca.

Reakcije na probne serije su izvrsne, kako u RH tako i u inozemstvu, te se u 2014. godini pristupilo osnivanju tvrtke koja će se baviti proizvodnjom inovativnih okusa likera.

Među ostalima u planu su autohtoni okusi Hrvatskog Jadrana,otoka, sve sirovine kojima naši otoci i primorje obiluju, a predstavljaju jedinstvenost i originalnost na svjetskom tržištu. Upravo iz istih razloga ne predajemo se industriji, koristimo proizvode samo kojima nas je PRIRODA BLAGOSLOVILA. :)

Prilikom poslovnog posjeta Londonu projekt LikeRi je dobio mnoge pohvale u kategoriji kvalitete pića,te se za isti proizvod već priprema narudžba od strane firmi koje su izrazile interes za isti, kako bi ga svojom snagom prezentirale na Azijskom i Američkom kontinentu.

 

Za više informacija posjetite http://likeri.hr/

Media

Comments
Gu
Guest